Welkom bij Drumles Almelo 

Mijn naam is Roy Geerlings. Ik ben opgegroeid in een muzikaal gezin en als klein jongetje zat ik al bij mijn vader op schoot achter het drumstel. Geweldig vond ik dat! Op mijn achtste mocht ik eindelijk naar de muziekschool waar ik mezelf met veel plezier en enthousiasme kon ontplooien tot een goede allround drummer. 

Ik heb in diverse bands gespeeld. Van Rock tot Funk tot Hiphop. Mogen spelen in een band is super, maar drummen in een band met eigen werk is het einde! 

Op een gegeven moment ben ik gevraagd drumles te gaan geven bij Muziekhuis Lyana in Stein (Limburg). Het is geweldig om je passie voor muziek en drummen over te brengen op jouw leerlingen. Ik heb dan ook met veel plezier zes jaar lesgegeven. 

In 2009 ben ik verhuisd naar Twente en woon samen met mijn vrouw en inmiddels 2 kinderen. In mijn drumstudio aan huis ben inmiddels een paar jaar met veel plezier drumles aan het geven. lijkt het je te gek om te leren drummen? dan sta ik klaar en te popelen om mijn kennis door te geven aan jou.

 

Tot ziens bij Drumles Almelo!

Roy Geerlings

06-27087971

 

Delen via sociale media